RSS
Facebook
Twitter

الأحد، 14 أبريل 2013

طريقة عمل مكرونه بالبشاميل 


المكونات
2 كيس مكرونة قلم
كيلو لبن7 معالق اكل دقيق
لحمة مفرومة
بصل
ملح وبهار
معلقتين زيت
مغرفة زبدة


الطريقة افرمى اللحمة مع الصلة انا عامة بحبهم مخلوطين لانهم بيدوا ريحة افوح وهاتى حلة سخنى معلقتين زيت ونزلى عليهم اللحم المفروم لحد ماتنشف ميته وتحطى عليها بهار خفيف جدا وملح وفلفل اسود
عامة كتر البهار على اللحمة بيموت ريحتها
فى حلة تانية اسلقى المكرونة مع ميا وملح لحد ماتستوى قووووى وبعدين صفيها من ميتها بدون شطف
فى الخلاط حطى كيلو اللبن وعليه 7 معالق الدقيق واضربيهم كويس وحطى حلة على النار وفيها مغرفة زبدة تتقدح ونزلى عليهم الخليط مع التقليب المستمر وحطى ملح وبهار وفلفل اسود
هيطلع طعمها كريمى جنااااااان بلحوسها لحوسة ههههههههو7 معالق مش اكتر لان كتر الدقيق بيخليها القوام غليظ وتقيل وبكبس على النفس
هاتى بقى صينية فرن وادهنيها زبدة خفيفة وحطى نص كمية المكرونة وعليه مغرفتين بشاميل وقلبيهم وحطى عليهم اللحمة المفرومة وبعدين باقى المكرونة ونزلى باقى البشاميل على الوش اهم حاجة المكرونة من فوق متبقاش باينة كلها متغطية بشاميل ولو حسيتى انها محتاجة ع السريع اعملى وحطى
على الوش بقى اضربى 2 بيضه مع فلفل وملح وادهنى بيهم الوش علشان يدى قرمشة
دخليها الفرن فى الرف الاوسط على اعلى درجة حرارة وبعدين طلعيها وسيبيها تبرددد وبعدين طلعيها علشان تطلع خرط مش تتفك منك وقدميه

 

0 التعليقات:

إرسال تعليق

  • إنضم لأكثر من 3025 متابع للمدونة

  • ----->أنضم ألينا <------

^